top of page

Identiteit en kernwaarden

KVE Aalter: een familieclub

 

KVE Aalter was vroeger een vaste waarde in 4° klasse en een begrip in de voetbalwereld. KVE Aalter stond ook bekend om zijn sterke jeugdopleiding en zijn prachtige accommodatie waar nationale jeugdploegen en ploegen uit 1e nationale graag officiële en vriendschappelijke wedstrijden kwamen spelen.

 

Na een paar sportief mindere jaren (gezakt tot 2° provinciale) komt KVE Aalter opnieuw uit in de hoogste provinciale reeks. Het sportieve herstel is ingezet maar ook op het gebied van accommodatie zijn de nodige plannen en beslissingen gemaakt om KVE Aalter weer de uitstraling van destijds te geven.

 

KVE Aalter is steeds een familieclub geweest en gebleven. Concreet wil dit zeggen dat elke Aalternaar en elk nieuw lid er zich direct thuis voelt en de verschillende bestuursleden (hoofd- en jeugdbestuur) steeds beschikbaar en vrij aanspreekbaar zijn voor alle leden, supporters en andere personen.

Hiervoor wil KVE Aalter:

1. Een voetbalniveau aanbieden dat voor iedereen toegankelijk is

2. Activiteiten en evenementen aanbieden voor alle clubleden en ouders welke de sociale contacten moeten bevorderen, maar ook bij uitbreiding voor alle inwoners        van Aalter en omgeving (vb WK Dorp)

3. Instaan voor de opleiding en opvoeding van de jeugdspelers in samenspraak met een ouderraad

4. Met de A kern een ploeg vormen waarmee de Aalternaar zich kan identificeren door zo veel mogelijk eigen opgeleide spelers en spelers uit Aalter en onmiddellijke      omgeving hierin op te nemen

 

Het is de ultieme ambitie om van KVE Aalter het bruisend hart van de gemeente Aalter te maken: een ontmoetingsplaats waar een breed gamma aan activiteiten, opleidingen, seminaries wordt aangeboden,  waar elk lid, elke Aalternaar graag komt.

 

 

KERNWAARDEN

 

SOCIAAL ENGAGEMENT

JEUGDWERKING  STAAT  CENTRAAL

RESPECT

SAMENWERKING

FUN

OPLEIDING

AMBITIEUS

Om de missie en de visie van de club te realiseren werden een aantal kernwaarden geïdentificeerd wat tot het DNA van elk lid van KVE Aalter zou moeten behoren. Elke huidige en nieuwe speler, bestuurslid of lid van de sportieve leiding, elk functieprofiel zal hieraan getoetst worden. Deze waarden zijn het fundament van de vereniging en geven richting aan elke beslissing welke binnen de club genomen wordt.

bottom of page